aA
Pakrančių apsaugos pasieniečiai sulaikė iš Lietuvos ekonominės zonos Baltijos jūroje grįžusį katerį, kuriame aptiko didelį kontrabandinių cigarečių krovinį, praneša VSAT.
Visi klaipėdiečių kateryje buvę žmonės uždaryti į areštinę
© VSAT

Pirmadienį vakare Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Pakrančių apsaugos rinktinės Kopgalio užkardos pasieniečiams sukėlė įtarimų pramoginės žūklės kateris, kuris į Klaipėdos uostą grįžo iš jūros.

VSAT pareigūnai nurodė katerį prišvartuoti prie Kopgalio krantinės ir ėmėsi jį tikrinti.

Pasieniečiai mašinų skyriuje, kajutėje, tualete ir laivo triume aptiko 180 dėžių cigarečių su rusiškomis banderolėmis. Iš viso kateriu buvo plukdoma daugiau kaip 90 tūkst. pakelių kontrabandinių rūkalų.

Juo plaukė du įgulos nariai klaipėdiečiai ir šeši keleiviai – keturi raseiniškiai ir du uostamiesčio gyventojai. Pakrančių apsaugos pasieniečiai visus aštuonis asmenis sulaikė ir uždarė į areštinę.

Visi klaipėdiečių kateryje buvę žmonės uždaryti į areštinę
© VSAT

Visi klaipėdiečių kateryje buvę žmonės uždaryti į areštinę
© VSAT

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.