aA
Prancūzijos futbolininkui, kuris tvirtina nežinojęs prostitutės amžiaus, gali būti skirta iki trejų metų kalėjimo, jei jis bus pripažintas kaltu, praneša „Guardian“.
Franckas Ribery
Franckas Ribery
© AFP/Scanpix

Gėdingą Prancūzijos futbolui vasarą papildė dar vienas įvykis: žaidėjas įtariamas turėjęs lytinių santykių su nepilnamete prostitute per jo 26-ąjį gimtadienį.

27-erių Francko Ribery, komandos „Bayern Munich“ saugo, žaidusio Prancūzijos komandoje, kuri gėdingai paliko Pasaulio taurės čempionatą, laukia iki trejų metų kalėjimo ir 37 600 svarų (152 600 litų) bauda, jei jo kaltė bus pripažinta.

Komandos „Real Madrid“ žaidėjas Karimas Benzema, kurį kartu su F. Ribery šiandien sulaikė policija, laukė, norėdamas sužinoti, ar jam taip pat bus pateikti kaltinimai, kad tariamai mokėjo už seksą merginai, kuri nebuvo sulaukusi tinkamo amžiaus, kad galėtų dirbti prostitute.

Abu vyrai neigia savo kaltę. 22-jų K. Benzema sako, kad jo „neliečia“ kaltinimai, susiję su buvusia prostitute Zahia Dehar, kuri teigia, kad užsiėmė seksu atskirai su abiem žaidėjais, būdama 16-os. F. Ribery, kuris yra vedęs ir turi vaikų, pripažįsta, kad mylėjosi su Z. Dehar, tačiau tvirtina nežinojęs, kiek jai metų.

Prancūzijoje, kur teisėtai galima mylėtis nuo 15-os metų, mokėti už seksą jaunesnei nei 18-os metų prostitutei yra nusikaltimas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.