aA
Sekmadienį 9.25 val. Kelmės rajono Lapvarčių kaime, krūmuose šalia tilto per Varnės upelį, rastas sumuštos G. V. (gim. 1966 m.) irstantis lavonas. Liepos 14 d. moteris išėjo iš namų Želvių kaime ir dingo. Artimieji kreipėsi į policiją ir ieškojo patys.
Dingusios moters ieškoję artimieji rado jos lavoną krūmuose (atnaujinta)
© ŠTV

Jie liepos 18-ąją ir surado G. V. palaikus. Iki Lapvarčių kaimo nuo Želvių – keletas kilometrų.

Policija tą pačią dieną sulaikė du įtariamuosius: 30-metį Kelmės rajono gyventoją N. B. ir 35 metų Telšių rajono gyventoją V. P. Jie uždaryti į areštinę. Įtariamų nusikaltimo motyvų pareigūnai kol kas neatskleidžia.

Dingusios moters ieškoję artimieji rado jos lavoną krūmuose (atnaujinta)
© ŠTV
Dingusios moters ieškoję artimieji rado jos lavoną krūmuose (atnaujinta)
© ŠTV

Moteris rasta nuoga

Kiek pasistūmėjo moters nužudymo tyrimas. Šeimos nariai pasakoja, kad policijai labai padėjo tą nelemtąją naktį medžiojusių vyriškių pastabumas – jie matė miškais naktį važinėjantį mikroautobusą. Medžiotojai stebėjosi, kas autobusiukas miške važinėja naktį. Taip pat stebėjosi ir tą patį autobusiuką, įklimpusį pakrantės smėlyje traktoriumi ištempęs vyriškis.

Kaip vėliau paaiškėjo, keistoji naktinė kelionė galėjo būti paieškos, kur paslėpti kūną. Spėjama, kad šiuo mikroautobusu buvo vežiojama išprievartauta, apiplėšta ir užmušta moteris.

Sulaikyti įtariamieji, naktį važinėję mišku, neoficialiomis žiniomis prisipažino nužudę moterį. Jaunesnysis vyriškis policijai gerai žinomas, nes minimas kitose bylose – jis įtartas bandymu padegti žmogų, neteisėtu ginklo laikymu.

Šeima stebisi, kad ištekėjusi 44 metų moteris atsidūrė pas medkirčius – esą įtariamieji darbavosi miške. Gali būti, kad ją suviliojo linksma kompanija, kuri vėliau pasirodė visai nedraugiška. Nužudytosios šeima sako, kad nei jie, nei moteris sulaikytų vyriškių nepažinojo.

Nužudytoji rasta be drabužių ir be auksinių papuošalų. Likęs tik vienas žiedas, kurio, matyt, nepajėgta numauti.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.