aA
JAV pomidorų kečupas netrukus gali tapti žalios spalvos. Kečupus gaminančios kompanijos “Heinz” atstovų nuomone, neįprastos spalvos jų gaminys turėtų ypač patikti vaikams.
Žalios spalvos kečupo skonis bus toks pats kaip ir įprasto, tačiau jis bus pardavinėjimas siauruose plastikiniuose indeliuose, kuriuos vaikai galės lengvai apimti ir “piešti” savo lėkštėse.

“Žalia spalva šokiruos suaugusiuosius, tačiau vaikams tikrai patiks,” teigė Casey Keller, “Heinz” atstovė.

Neseniai kompanijos atlikta apklausa, kuria norėta išsiaiškinti, kaip kečupą įsivaizduoja vaikai, parodė, kad mažieji kečupo vartotojai norėtų, jog jis būtų įvairių spalvų. Būtent todėl buvo nuspręsta pradėti gaminti žalios spalvos kečupą, kuris bus praturtintas vitaminu C.

Atrodo, kad vaikams ši idėja labai patiko. Timothy Hanzas, vienas iš pirmųjų paragavęs naująjį kečupą prisipažino: “Vaikai jį tikrai pamėgs. Kai aš apie naująjį kečupą prasitariau savo draugui, jis atšovė ‘Valio! Dabar aš su juo piešiu ant maisto ir suvartosiu jo dar daugiau’.”

Žalios spalvos kečupas JAV parduotuvių lentynose turėtų pasirodyti spalio mėnesį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.