aA
Tęsdama mobiliojo ryšio telefonų naujoves, Pietų Korėjos kompanija “Samsung Electronics” pristatė naują aparatą su integruotu skaitmeniniu fotoaparatu. Palyginti nedidelės raiškos nuotraukas darančiame telefone telpa iki 26 nuotraukų.
“SCH-V200” modelis, kuris jau pardavinėjamas Korėjoje, turi CCD (Charge Coupled Device) įrenginį, galintį fotografuoti 640 iš 480 taškų raiška. Jis gali talpinti 20, jei bus fotografuojama normaliu režimu, arba 26 blogesnės kokybės nuotraukas. Specialaus kabelio pagalba, jas lengvai galima perkelti į asmeninį kompiuterį.

“Samsung” tikisi, jog šis telefonas taps populiariu jaunimo tarpe, bei bus naudingas situacijose, kuomet reikia fotografuoti nedelsiant, kaip pavyzdžiui iškarto po autoavarijos.

Šio modelio telefonas yra paskutinis “Samsung” pagamintas dvigubas mobiliojio ryšio įrenginys. Ankstesni telefonai buvo su įmontuotu “MP3” grotuvu, televizijos ar interneto naršyklėmis, o taip pat telefonas, kuris gali būti užsidedamas ant riešo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.