aA
Rumunijos prostitutės naudoja specialų spalvinį kodą, pagal kurį galima spręsti apie jų patirtį. Pradedančiosios seniausios pasaulyje profesijos atstovės dažosi baltu arba labai šviesiai rausvu lūpdažiu, kai tuo tarpu patyrusios arba daug klientų turinčios prostitutės – juodu.
Lipsticks
Lipsticks
“Merginos neleidžia viena kitai meluoti apie savo patirtį, nes kitaip visa sistema sužlugtų,” teigė prostitute dirbanti Vanya Tolienscu.

“Klientai gauna tai, ko jie nori. Vieniems reikia daugiau patyrusių, kitiems – mažiau. Jiems tik reikia žvilgtelėti į merginos lūpdažio spalvą, kad suprastų, ar ji pradedančioji, ar su patirtimi. Juodas lūpdažis žymi pačią aukščiausią prostitutės klasę ir yra taip pat sunkiai įgyjamas kaip ir juodasis karate diržas.”

Rumunijos policija sužinojo apie specialų prostitučių spalvinį kodą po to, kai reido viename viešnamyje metu prostitutėms liepė nusivalyti lūpdažius.

“Jūs turbūt juokaujat,” jiems tada piktai atšovė viena prostitutė. “Ar jūs norit, kad kiekvienas galvotų, kad aš niekada iki šiol nesimylėjau?”

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.