aA
Automobiliu važiuojantys verslininkai jau nebebus izoliuoti nuo informacijos. Jau 18 mėnesių automobilių gamintojai "General Motors" ir "Ford" kuria technologijas, kurių dėka važiuojantys automobiliu galės susisiekti su įmonės tinklu bei internetu.
"General Motors" padalinys "E-GM" ketina birželį pristatyti balsu valdomus interneto vartus (portalą) "MyOnStar Virtual Advisor", kurių pagalba vartotojai galės pasinaudoti elektroniniu paštu bei informacija internete.

Kirą mėnesį "GM" ketina pristatyti ateities "OnStar" technologiją, pasirodysiančią maždaug per 18 mėnesių. Technologijos dėka vartotojai galės susikurti savo interneto vartų versijas, kurios bus pasiekiamos tiek iš mobilių įrenginių, tiek iš asmeninio kompiuterio.

Šios technologijos, manoma, bus naudingos ne tik vairuotojams, bet ir automobilių gamintojams, galėsiantiems gauti informacijos apie automobilio būklę bei naudojimą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.