aA
Pirmadienį, 19.25 min. LTV laidoje “Dviguba teisybė” savo argumentais susigrums dabartinio šalies vadovo šalininkai ir oponentai. O kad politikai nepradėtų “manipuliuoti” Lietuvos televizijos žiūrovų nuomone, “Dvigubos teisybės” diskusijoje dalyvaus žurnalistai, viešųjų ryšių specialistai ir visuomenės veikėjai.
R.Paksas keliauja po Lietuvą - karikatūra
R.Paksas keliauja po Lietuvą - karikatūra
© DELFI
Pirmadienį kalbėsime apie tai, kodėl Prezidentūros skandalas apipintas apkalbomis, intrigomis. Susidaro įspūdis, kad visa informacija, patenkanti į viešumą, skirta arba sukelti didesnį šurmulį, supykdyti, arba nukreipti dėmesį nuo svarbesnių dalykų. Ar tikrai taip ir yra? O jei taip, kuri pusė taip elgiasi? Kaip vertinti Jurijaus Borisovo laikraštį ir kodėl jis buvo išleistas Lietuvoje?

Kokia Jūsų nuomonė: ar manote, kad politikai manipuliuoja jūsų nuomone per šį prezidentinį skandalą? Balsuokite straipsnio dešinėje esančiame nuomonės lange.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.