aA
Per avariją Klaipėdoje sužaloti du uostamiesčio Žemynos vidurinės mokyklos mokytojai, avarijos kaltininkas iš įvykio vietos paspruko. Klaipėdos miesto vyriausiojo policijos komisariato (VPK) teigimu, avarija Liepojos gatvėje įvyko ketvirtadienį vakare.
Užsidegus raudonam šviesoforo signalui, prie pėsčiųjų perėjos sustojo automobilis "Audi 80", kuriuo važiavo Žemynos vidurinės mokyklos mokytojas 53-ejų metų Juozas P. ir jo kolega - 44-erių metų Linas B.

Staiga į sustojusią mašiną rėžėsi dideliu greičiu iš paskos važiavęs automobilis "BMW 525". Jos vairuotojas iššoko ir iš įvykio vietos pabėgo.

Audi vairavęs Juozas P. buvo skubiai išvežtas į ligoninę. Medikai jam nustatė galvos, stuburo ir inkstų sumušimus. Kartu važiavęs Linas B. nukentėjo mažiau, jis krūtinės sumušimus gydosi namuose.

Pasak pareigūnų, maždaug po valandos į Klaipėdos miesto VPK paskambinęs BMW savininkas 23-ejų metų Andrejus Idlužnyj pranešė, kad jo mašina neva buvo pavogta iš Anikės aikštės.

Pareigūnai teigė abejoją šia versija, nes avarijos kaltininkas pabėgo užvedimo spynelėje palikęs raktelius su signalizacijos pulteliu, be to, ekspertai nerado jokių požymių, jog į BMW buvo įsilaužta.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.