aA
Rumunijoje ką tik išsituokęs vyras prarijo raktus, kai susiginčijo su savo buvusia žmona, kuriam iš jų turėtų atitekti šeimos namas. Eugenas Groza (Eudženas Groza) iš Sibijaus miesto buvusio bendro namo duryse įtaisė specialią spyną, kurią galima atrakinti tik su jo turimais originaliais raktais. Tačiau susipykęs su buvusia sutuoktine, vyras šiuos vienintelius raktus prarijo.
Raktai
Raktai
32 metų rumunas buvo nuvežtas į ligoninę, tačiau nesutiko, kad chirurgai jį operuotų, pranešė vietos žiniasklaida. Dabar nei pats E.Groza, nei jo buvusi žmona negali patekti į šį namą. Kiek ankščiau teismas buvo nusprendęs, kad moteris turi teisę į šį turtą ir liepė E.Grozai atiduoti jai vieną raktą. Rentgeno spinduliais peršvietę raktus prarijusį vyrą gydytojai perspėjo, kad jis rizikuoja savo gyvybe, jei nesutiks operuotis.
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.