aA
Pirmadienio vakarą Kaune, Vilijampolėje, švenčiant gimtadienį peršautas 25-erių metų jaunuolis. “Žinių radijo” teigimu, įvykio liudytojai pasakojo, kad gimtadienį šventusius jaunuolius automatiniu ginklu apšaudė nežinomas užpuolikas, kuris po šūvių pabėgo.
Šūvis
Šūvis
Kulkų išvarpyti liko automobiliai “VW” ir “BMW”. Taip pat sušaudyti garažo vartai.

Kauno miesto vyriausiojo policijos komisariato teigimu, kad antradienio vakarą gautas pranešimas, kad Aldonos gatvėje tarp grupės jaunuolių vyksta muštynės ir šaudoma. Į įvykio vietą nuvykę policijos pareigūnai pamatė apie 15-20 jaunuolių, kurie nuo pareigūnų pasislėpė namo garaže ir užsirakino iš vidaus. Vienas jų, nespėjęs įbėgti į garažą, buvo sulaikytas už namo.

Paaiškėjus, kad buvo panaudotas šaunamasis ginklas, buvo iškviestas policijos pastiprinimas bei greitojo reagavimo rinktinės “Aras” pareigūnai. Belaukiant du jaunuoliai iš garažo išvedė 25 metų jaunuolį su peršauta blauzda. Iškviesta greitoji medicinos pagalba

Pirminiais duomenimis, švenčiant gimtadienį, tarp svečių įvyko konfliktas, kurio metu buvo panaudoti keli šaunamieji ginklai ir sužalotas žmogus. Pareigūnai sulaikė name pasislėpusius 20 asmenų iš įvairių šalies vietovių. Tarp jų yra už įvairius nusikaltimus teistų asmenų.

Sulaikytiems asmenims pareikšti įtarimai dėl kūno sužalojimo ir viešosios tvarkos pažeidimo, jie uždaryti į areštinę.

Atliekamas ikiteisminis tyrimas. Įvykio aplinkybės tiriamos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.