aA
Budraus klaipėdiečio pensininko dėka uostamiesčio policijai pavyko sulaikyti du automobilių vagystėmis įtariamus vyrus. Seniai pareigūnų ieškoti klaipėdiečiai įtariami bendrininkavimu įvykdant ne vieną nusikaltimą.
Naktį iš antradienio į trečiadienį, apie 2 valandą, į policiją paskambino vienas Debreceno gatvėje gyvenantis pensininkas. Klaipėdietis pranešė matąs du vyriškius, įtartinai besisukiojančius daugiabučio kieme. Pensininkui kilo įtarimas, kad jie gali bandyti pavogti čia stovėjusį automobilį "Audi 100".

Atvykę patruliai minėtoje vietoje sulaikė du vyrus. Vienas jų pareigūnams prisistatė Žlibinu, kitas Belovu. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad sulaikytieji savo pavardes sumelavo, nes už anksčiau įvykdytus nusikaltimus jų jau seniai ieškojo Kriminalinė policija.

Pasak policijos, 30 ir 17 metų vyriškiai buvo nuvežti į 3-iąjį policijos komisariatą, vėliau juos apklausė ir Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriaus pareigūnai. Įtariama, kad suimtieji gali būti prisidėję prie automobilių pagrobimų iš Debreceno gatvės.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.