aA
Pareigūnai mano, kad Kaune susidurta su dar viena sukčiavimo rūšimi, panašia į naktinius skambučius apie neva sūnaus padarytą avariją, rašoma "Kauno dienoje" ir "Lietuvos žiniose".
Štai ateina pas kaunietę Eugeniją K. iš matymo pažįstamas jaunas vyras Eugenijus Puškinas (vėliau paaiškėjo, kad žmogus tokia pavarde tikrai gyvena Kaune), ir sako motinai, kad galįs tarpininkauti nutraukiant jos sūnui prieš trejus metus iškeltą baudžiamąją bylą, tik, suprantama, reikia pinigų.

Moteris susijaudina, išgirdusi "žinią apie sūnų", ir taip per neilgą laiką sukčiui pavyksta iš jos išvilioti 10.000 litų.

Paskelbta E. Puškino paieška. Jos iniciatoriumi buvo Žaliakalnio policijos komisariatas. Pažintimis su ten dirbančiais pareigūnais E. Puškinas gyrėsi Nerijaus K. motinai, reketavo ją pareigūnų vardu.

Žaliakalnio policijos komisariatas yra paskelbęs ir Nerijaus K. paiešką. Viena iš versijų, - kad pinigus, išviliotus iš Eugenijos K., E. Puškinas pasidalijo su jos sūnumi.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.