aA
Kenijoje vienas vyras, susipykęs su savo sūnėno motina, nukirto galvą jos kūdikiui ir ją apvalgė, antradienį pranešė policija. "Šis vyras panga (mačete) nurėžė kūdikiui galvą, nuleido kraują ir po to jį išgėrė. Netrukus jis pradėjo valgyti dalį galvos", - naujienų agentūrai AFP telefonu iš regioninės sostinės Nakuru sakė policijos viršininko pavaduotojas Peteris Leiyanas (Piteris Leijanas).
"Policijai apie šią žmogžudystę, kuri šeštadienį buvo įvykdyta Koibateko rajono gyvenvietėje, pranešė iš skausmo klykianti berniuko motina ir kaimynai. Mes suėmėme įtariamąjį, kai jis iš nukirstos vaiko galvytės virė sriubą ir ruošėsi ją valgyti", - pridūrė jis.

Vyro poelgio motyvai šiuo metu tiriami, nurodė policija. Koibateko policijos viršininkas Maurice`as Kiplagatas (Morisas Kiplagatas) papasakojo, kad įtariamasis vienerių metų berniuką užpuolė, neįkalbėjęs jo motinos grįžti pas savo buvusį vyrą.

"Jiems smarkiai susikivirčijus, įtariamasis pasičiupo mačetę ir, įsiveržęs į savo tėvo namus, nukirto sūnėnui galvą", - dienraščio "African Standart" antradienio numeriui pasakojo M.Kiplagatas.

Iš karto po šio incidento siaubo apimta motina šaukdama išbėgo iš namų. Greitai sureagavę kaimynai kūdikį nužudžiusį vyrą rado ramiai sėdintį virtuvėje ir laukiantį, kol išvirs sriuba.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.