aA
Jungtinėse Valstijose labdaros judėjimo "Išganymo armija" (Salvation Army) darbuotoją apiplėšusį vyrą nubaudė pats Dievas - jį netrukus partrenkė automobilis. Arizonos valstijos Tuksono miesto policija teigė, kad Edwardas Sandersas (Edvardas Sandersas) po automobilio ratais pateko bėgdamas su pavogtu aukų indu.
Apsimetęs, kad ketina paaukoti pinigų, 40 metų vagis šį raudoną indą išplėšė iš Patricios Parra (Patrišijos Paros) rankų. Jame buvo surinkta apie 55 dolerius (154 litus). Tačiau netrukus E.Sandersą partrenkė automobilis "Honda". Per šią avariją plėšikas sunkiai nenukentėjo ir buvo suimtas. Pimos apygardos kalėjime laikomam įtariamajam pateikti kaltinimai apiplėšimu ir materialinės žalos padarymu, pranešė "The Arizona Daily Star". "Manau, kad Dievas turi poetišką teisingumo jausmą", - sakė seržantas Danas Snyderis (Denas Snaideris).
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.