aA
Ketvirtadienio rytą Alytaus rajono Žagarių kaimo laukuose 54 metų A. M. užpuolė savo buvusią sugyventinę 41 metų L. S. ir smogė jai peiliu keliolika kartų. Užpuolikas sudegino ir moters sūnaus automobilį „Fiat Scudo“, kuriuo ji buvo atvažiavusi melžti karvės.
Išvytas sugyventinis ganykloje patykojo draugės, subadė ją peiliu ir sudegino automobilį
© Alytaus apskr. VPK

A. M. buvusios draugės tykojo ganykloje. Jis ją užpuolė apie 7.20 val. Netrukus netoliese gyvenantis senukas pamatė liepsnojantį automobilį.
Kai į ganyklą atskubėjo užpultosios 21 metų sūnus, motiną jis rado paplūdusią krauju – peiliu subadytos rankos ir krūtinė. Kiek toliau gulėjo ir sužalotas A. M. – peiliu durta į šoną.

Policininkai įvykio vietoje rado vieną peilį, antras buvo aptiktas A. M. kišenėje. Vyriškiui nustatytas 0,92 promilės girtumas. Iš pradžių jis buvo nuvežtas į Alytaus apskrities vyriausiąjį komisariatą, tačiau netrukus jį teko išgabenti į ligoninę. Kadangi ketvirtadienį įtariamasis buvo operuojamas, pareigūnai jo negalėjo iškart apklausti. Jis jiems tik pasakė, kad jį sužalojo L. S. Penktadienį A. M., leidus medikams, buvo išgabentas į areštinę.

L.S. sužalojimai, pasak medikų, gyvybei jau nepavojingi, pagalba jai buvo suteikta laiku.

A. M. Alytuje dirbo vieno prekybos centro apsaugoje, bet šiemet buvo atleistas. Iki šiol neteistas, jokių problemų su teisėsauga neturėjęs vyras ėmė nuolat gerti. Netekusi kantrybės sugyventinė maždaug prieš mėnesį jį išvarė iš savo namų.

Pasak kaimynų (A. M. gyvena tame pačiame kaime), vyras dėl to labai išgyveno, vis bandė sugrįžti pas L. S., bet moteris jo nebepriėmė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.