aA
Plečiasi „Silence Music“ atlikėjų koncertinių kelionių geografija. Ką tik apsilankę Londone ir dar nepamiršę Sankt Peterburgo nakties skonio ateinantį savaitgalį gilios elektronikos kūrėjai ir atlikėjai praleis Dubline. Klube „The Good Bits“ visą birželio 4-osios naktį gyvus pasirodymus DJ setais mainys Mario Basanovas ir Vidis. Tai bus pirmasis jų pasirodymas Airijos sostinėje.
Mario Basanovas
Mario Basanovas
© V.Morkevičiaus nuotr.

Ne mažiau nei kelionėmis šiuo metu „Silence Music“ duetas užsiėmęs baigiamaisiais debiutinio albumo darbais. Jis, laukiamas jau nuo tada, kai prieš dvejus su puse metų nuaidėjo pirmasis kūrėjų hitas „Test“, pagaliau bus išleistas 2010-ųjų rudenį.

Kol kas pavadinimo neturinčiame Mario Basanovo ir Vidžio albume bus visi iki šiol įrašyti dueto darbai ir dar daugiau visiškai naujos elektronikos, kasdien šlifuojamos studijoje Vilniuje. Pirmasis iš tokių šviežių darbų Lietuvos radijo eterį pasieks jau ateinančią savaitę, birželio 11 d., o „gyva“ kūrinio premjera įvyks festivalyje „Be2Gether“, birželio 26-ą.

Vidis
Vidis
© V.Morkevičiaus nuotr.

Oficialia karštojo „tylenių“ sezono pradžia visgi reikia laikyti penktadienį. Viršutiniame Dublino klubo „The Good Bits“ aukšte, pavadintame „The Cave“, Mario Basanovas ir Vidis vieni plušės visą naktį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.