aA
Pirmadienį vėlai vakare Vilniaus medikams kolegos iš Ukmergės atvežė smarkiai sumuštą septynmetį. Berniuką gegužės 28-osios vakare sumušė kaimynų vaikai. Ukmergės rajono policija dabar aiškinasi įvykio aplinkybes, trečiadienį ryte dar nebuvo aišku, kodėl vaikai užpuolė kaimyną.
© Corbis

Praėjusio penktadienio vakare, apie 19.30 val., berniukas buvo sumuštas viename Siesikų seniūnijos kaime. 14 ir 9 metų užpuolikai septynmetį, manoma, suspardė. Tai įvyko daugiabučio namo kieme.

Kažkas apie tai pranešė policijai. Tačiau atvykusiam apylinkės inspektoriui net nepavyko iš nukentėjusiojo motinos paimti pareiškimo – ji buvo visiškai girta.

Tą vakarą sumuštas vaikas skundėsi tik nugaros skausmais. Bet ją apžiūrėjusi pilnametė sesuo pastebėjo tik nubrozdinimus, todėl į medikus nesikreipė, nors atvykęs apylinkės inspektorius ir liepė vaiką parodyti gydytojams. Tai buvo padaryta tik po trijų dienų, kai berniukui pasidarė visai blogai. Pirmadienį vėlai vakare jis buvo nuvežtas į Ukmergės ligoninę, o iš ten – į Santariškes. Policijos žiniomis, medikai diagnozavo kraujo išsiliejimą į smegenis.

Iš ligoninės gavę pranešimą apie tai, kaip sužalotas vaikas, pareigūnai antradienį pradėjo ikiteisminį tyrimą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.