aA
Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) Panevėžio valdybos pareigūnams tęsiant ikiteisminį tyrimą „Sodros“ Rokiškio skyriuje, trečiadienį buvo atliktos kratos Rokiškio advokato Jono Valicko darbo vietoje ir namuose.
STT sulaikė Rokiškio advokatą
© Corbis

J. Valickas, kuris yra „Sodros“ Rokiškio skyriaus direktorės Nijolės Anzelmos Valickienės vyras, įtariamas galimai įvykdęs nusikalstamas veikas, susijusias su sukčiavimu, piktnaudžiavimu, dokumentų klastojimu. Advokatas sulaikytas 48 valandoms.

Atliekant šio ikiteisminio tyrimo veiksmus, „Sodros“ Rokiškio skyriaus direktorei N. A. Valickienei pareikšti įtarimai dėl kyšininkavimo ir piktnaudžiavimo, jos sūnui, vienos Vilniaus įmonės vadovui, pareikšti įtarimai dėl sukčiavimo. Teismas šiems asmenims yra paskyręs kardomąsias priemones – suėmimą vienam mėnesiui.

Šį ikiteisminį tyrimą organizuoja ir kontroliuoja Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.