aA
Vienos iš Floridos vidurinių mokyklų mokytojas nusprendė išeiti iš darbo po to, kai 5 moksleiviai pamatė vaizdajuostę, kurioje jis buvo užfiksuotas nuogas besimasturbuojantis.
Oak Grove vidurinės mokyklos Pinellaso apygardoje mokytojas Bernardas G. Tschidereris paskolino vaizdajuostę savo auklėtiniams, kurie norėjo nufilmuoti medžiagą projektui. Moksleiviai peržiūrinėjo savo įrašą, kai netikėtai pamatė nufilmuotą nuogą savo mokytoją.

Michaelo Bessette, apygardos profesinių standartų biuro administratorius, teigimu, vaizdajuostėje mokytojas taip pat užfiksuotas vilkintis tik šortais ir gulintis lovoje kartu su katinu ant kelių.

Advokatė Jackie Spoto sakė: "Mokytojai privalo imtis pastangų, kad jų auklėtiniai būtų apsaugoti nuo moralinės žalos." Kaip rašoma "St. Petersburg Times", duodamas vaizdajuostę mokiniams, mokytojos nežinojo, kad joje yra likę jo paties nufilmuoti kadrai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.