aA
Kompiuterių išorinės įrangos gamintoja Šveicarijos bendrovė “Logitech” ir Danijos žaislus gaminanti kompanija “Lego” kartu kurs naują interaktyvų produktą, kuris, pasak “Logitech”, leis vaikams susikurti naminius gyvūnėlius sekiojantį robotą.
“Lego Mindstorms Vision Command” produktai bus jungiami su populiaria “Logitech” firmos “QuickCam PC Video Camera” technologija ir leis vaikams tyrinėti kompiuteriu programuojamos mini vaizdo kameros galimybes.

“Logitech” firma, geriausiai žinoma kaip kompiuterinių pelių gamintoja, praneša, jog naujasis žaislas gali būti programuojamas reaguoti į garso signalą ir įrašinėti vaizdo medžiagą. Taip pat robotas gali sugebėti pagauti kamuolį ar sekioti paskui naminį gyvūnėlį.

“Lego” kamera gali būti panaudota kaip priemonė vaizdiniam elektroniniam paštui arba vaizdo konferencijoms organizuoti.

“Lego” geriausiai žinoma kaip ryškiai spalvotų konstrukcinių kaladėlių gamintoja. Pastaraisiais metais kompanija ėmė gaminti krypti sudėtingesnių konstrukcijų žaislus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.