aA
Policijos departamento generaliniam komisarui Visvaldui Račkauskui Panevėžio rajone įkliuvo trys chuliganai.
Pirmadienį Lietuvos policijos vadovas V. Račkauskas lankėsi Šiauliuose, kur policijos komisariate pristatė naująjį šio miesto policijos vyriausiąjį komisarą.

Pasak Policijos departamento atstovo spaudai, grįždamas į Vilnių, Panevėžio aplinkkelyje, apie 1 kilometrą nuo Šilagalio kaimo, V. Račkauskas pastebėjo įtarimą sukėlusį automobilį "Volkswagen Passat".

Generaliniam komisarui kilo įtarimų, kad automobilį vairuoja neblaivus vairuotojas.

Privažiavus arčiau, paaiškėjo, kad juo važiavę trys jaunuoliai paprasčiausiai įžūliai "išdykauja". Vienas jų automobilį vairavo kojomis.

V. Račkauskui pavyko savo automobiliu taip užblokuoti kelią, kad chuliganų automobilis buvo priverstas pasukti į automobilių stovėjimo aikštelę šalikelėje.

Visi trys juo važiavę vyrai pabėgo į gretimą miškelį, o generalinis komisaras mobilaus ryšio telefonu iškvietė policiją.

V. Račkauskui sėdus į savo automobilį ir nuvažiavus į Vilniaus pusę, visi trys panevėžiečiai sugrįžo prie savo automobilio, kur juos netrukus sulaikė Panevėžio miesto kelių policijos ekipažas.

Paaiškėjo, kad "kaskadininkus" mėgdžiojo panevėžiečiai - 28 metų Norbertas Kiburys, 31 metų Gintaras Pyragis ir 32 metų Rimas Dorošenka.

N. Kiburiui buvo nustatytas 2,46 promilių, o G. Pyragiui - 2,66 promilių girtumo laipsnis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.