aA
Preliminariais duomenimis, autobuso ir traukinio susidūrimas trečiadienį Kaliningrado srityje įvyko dėl autobuso vairuotojo kaltės. Tai pranešė agentūrai "Interfax" srities Vyriausiosios civilinės gynybos reikalų ir nepaprastųjų situacijų valdybos skyriaus viršininkas pulkininkas Leonidas Logačiovas.
Train
Remiantis preliminariais duomenimis, autobusas važiavo per pervažą degant draudžiamajam ženklui, sakė L.Logačiovas. Patikslintomis žiniomis, traukinys važiavo iš Černiachovsko į Sovetską.

Susidūrimas su keleiviniu autobusu "Man" įvyko už penkių kilometrų nuo Černiachovsko, prie Ovražnojės gyvenvietės. Traukinio lokomotyvas atsitrenkė į autobuso užpakalinę dalį. Smūgis buvo toks stiprus, kad autobusas bėgiais buvo velkamas dar 30-40 metrų.

Naujausiais duomenimis, žuvo 11 žmonių. BNS žiniomis, tarp žuvusiųjų Lietuvos gyventojų nėra. Šiuo metu traukinių eismas nelaimės vietoje jau atkurtas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.