aA
Latvijos Jūrmalos mieste vyras pusę metų laikė savo bute negyvos sugyventinės kūną, nes norėjo drauge su velione atšvęsti Kalėdas, po to Naujuosius metus ir Velykas, o dar vėliau - savo 52-ąjį gimtadienį.
Tai pranešė BNS Jūrmalos milicijos sekretorius spaudai Andrejus Civjanas. Jis pranešė, kad sekmadienio naktį policininkai, remdamiesi šio vyro kaimynų pareiškimu, surado jo bute irstančius moters palaikus.

Pirmieji siaubingą vaizdą pamatė du berniukai, anksti rytą eidami žvejoti ir pastebėję praviras buto duris. Iš smalsumo jie įėjo į vidų ir bute pajuto labai nemalonų kvapą, o lovoje pamatė moters palaikus, pridengtus antklodėmis ir šakelėmis. Policininkams pavyko nustatyti, kad moteris mirė pernai lapkritį, ir iki šiol šalia jos kambaryje buvo jos sugyventinis.

Sekretorius spaudai paaiškino, kad išvados dėl 60 metų moters mirties dar nėra, todėl kol kas neaišku, ar ji mirė natūralia mirtimi, ar buvo nužudyta. Vyras sulaikytas, kol bus išaiškintos aplinkybės, jam bus atlikta psichiatrijos ekspertizė.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.