aA
Socialdemokratas Visvaldas Nekrašas antradienį Seime diskutuojant dėl tabako reklamos legalizavimo perspėjo, jog grąžinus reklamą Seimo nariai taptų "šimtaprocentiniais impotentais".
Visvaldas Nekrašas
Visvaldas Nekrašas
© ELTA
"Gerbiamas Seime, aš norėčiau atkreipti visų čia Seime sėdinčių vyrų ir moterų dėmesį. Nevardysiu, jog tabakas sukelia vėžį ar širdies kraujagyslių sutrikimus. Bet atkreipsiu jūsų dėmesį į rūkymą ir vyrų lytinę potenciją", - sakė V.Nekrašas.

"Mes ir taip čia esame pusiau impotentai", - pareiškė jis. Po šio pareiškimo Seimo posėdžių salėje kilo šurmulys. "Ne visi, taip nevisi", - patikslino jis.

"Jūs galite šaipytis, kiek norite, bet po šitos reklamos priėmimo taps tikrai šimtaprocentiniai", - įspėjo socialdemokratas. V.Nekrašas apeliavo ir į parlamentares. "Noriu kreiptis į Seimo moteris - palaikykite vyrų potenciją. Nors yra nedaug moterų Seime, bet palaikykite", - ragino jis.

Po svarstymo Seimas nepritarė siūlymui legalizuoti tabako reklamą ir grąžino projektą Seimo Ekonomikos komitetui patobulinti.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.