aA
Pirmadienį 19.25 per LTV laidoje “Dviguba teisybė” kausis Prezidento rėmėjai ir kritikai, o už juos “sirgs” būrys visuomenės atstovų.
Rolandas Paksas
Rolandas Paksas
© ELTA
Prezidentui Rolandui Paksui atsistatydinti dar prieš savaitę pasiūlė Tėvynės sąjunga. Kasdien aiškėjant vis naujiems Prezidentūros darbuotojų piktnaudžiavimo faktams, Prezidentą iš pareigų pasitraukti ragina ir kiti politikai, taip pat visuomenės veikėjai, intelektualai.

Jie teigia, kad Prezidentas netinkamai reagavo į savo aplinkos darbus, kategoriškai neatsiribojo nuo savo patarėjo Remigijaus Ačo ir rinkimų kampanijos rėmėjo, įtariamo šantažavimu, Jurijaus Borisovo. Praradęs moralinį autoritetą Prezidentas negalės tinkamai atlikti pareigų ir todėl jam geriau būtų pasitraukti, teigia Rolando Pakso kritikai.

Tuo tarpu Prezidento Rolando Pakso šalininkai teigia, kad Prezidentas problemas, iškilusias Prezidentūroje, sprendžia. Jis atleido susikompromitavusius patarėjus, pradėjo Prezidentūros reorganizaciją. Į priekaištus dėl J.Borisovo atsako, kad nuo jo neturi viešai atsiriboti, nes net nebuvo susisiejęs. Be to, teigia Prezidento gynėjai, visuomenės nuomonės apklausos rodo, jog žmonės valstybės vadovą palaiko.

Kaip jūs manote, ar Prezidentas Rolandas Paksas turėtų atsistatydinti? - balsuokite straipsnio dešinėje pusėje esančiame nuomonės lange.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.