aA
Moteris, nunuodijusi savo vyrą ir paslėpusi jo kūną garaže, po kraupaus susidorojimo pasidarė šukuoseną ir per Helovyno šventę dalino saldainius, antradienį teigė policija. Indianos valstijos Hobarto mieste gyvenanti 51 metų Barbara Garcia (Barbara Garsija), ankščiau dirbusi slauge, buvo apkaltinta savo vyro Cipriano (Saiprijano) nužudymu.
Pasak policijos, spalio 30 dieną į savo vyro sriubą B.Garcia šliūkštelėjo insulino. Vėliau miegančiam sutuoktiniui moteris suleido dar kelias šio hormono dozes, kol jis galiausiai mirė.

Kol nužudyto vyro kūnas gulėjo poros garaže, moteris pasidarė šukuoseną ir kitą dieną dalino Helovyno saldainius, teigė policija.

Vėliau B.Garcia savo vyro lavoną nutempė į mišką, tačiau prieš savaitę jis buvo rastas. Kaltinimai žmogžudyste šiai moteriai pateikti pirmadienį.

Hobarto policijos atstovas spaudai sakė, kad įtariamoji buvo prasilošusi. Ji buvo iššvaisčiusi šiek tiek vyro santaupų ir nenorėjo, kad jis apie tai sužinotų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.