aA
Už pagalbą sulaikant bendrovės "Helisota" generalinio direktoriaus Josifo Legenzovo užpuolikus siūloma atsilyginti 10 tūkst. litų pinigine premija.
Pinigai
Ketvirtadienį visuose didžiuosiuose šalies dienraščiuose spausdinamas skelbimas, kuriame sraigtasparnių remonto bendrovė "Helisota" siūlo piniginę premiją asmenims, kurie suteiks informacijos, padėsiančios išaiškinti šį nusikaltimą.

J.Legenzovą du nenustatyti vyrai sumušė praėjusį penktadienį prie jo namų Kaune, T.Ivanausko gatvėje. Vyras buvo užpultas, kai iš automobilio išlipo apžiūrėti, kodėl neatsidaro jo kiemo automatiniai vartai.

Pasak pareigūnų, užpuolikai J.Legenzovui smūgiavo į galvą nenustatytu kietu ir buku daiktu. Pirminiais duomenimis, iš nukentėjusiojo nusikaltėliai nieko neatėmė.

50-metis J.Legenzovas buvo nuvežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas ir paguldytas į Galvos smegenų traumų skyrių. Nukentėjusiajam buvo atlikta galvos operacija. Šiuo metu jo sveikatos būklė stabili.

Po įvykio "Helisotos" darbuotojai BNS teigė jokių grasinimų nesulaukę. Ikiteisminiam įvykio tyrimui vadovaujantys Kauno apygardos prokuratūros pareigūnai BNS sakė, kad J.Legenzovą sumušę asmenys kol kas neišaiškinti.

Paklausti, ar su užpuolimu gali būti siejami "Helisotos" konkurentai iš prezidento rėmėjo Jurijaus Borisovo vadovaujamos sraigtasparnių remonto bendrovės "Avia Baltika" , teisėsaugininkai atsakė, jog yra iškeltos kelios užpuolimo versijos, tačiau tyrimo metu nė viena jų negali būti paviešinta.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.