aA
Balandžio 26 d., apie 13.10 val., į Marijampolės pataisos namus pasimatyti su sūnumi J. P. atvyko tėvas A. P. Jis norėjo ne tik pasimatyti su sūnumi, bet ir perduoti siuntinį. Pareigūnai, tikrindami perduotus daiktus, sportinių batų paduose rado paketėlį su tabletėmis bei 4 paketėlius su žalsvai rusvos spalvos augaline medžiaga.
Kalinčiam sūnui kvaišalų atnešė tėvas
© KD nuotr.

Tėvas buvo sulaikytas ir perduotas Marijampolės policijos pareigūnams, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl narkotikų platinimo, praneša Kalėjimų departamentas.

O balandžio 27 d., apie 8.45 val., į Marijampolės pataisos namų gamybinę zoną iš Stoties gatvės nenustatyti asmenys su savadarbe suslėgto oro patranka įšovė paketą. Į įvykio vietą nuskubėję Apsaugos ir priežiūros skyriaus pareigūnai paketą, kuriame buvo 4 mobilaus ryšio telefonai, 5 SIM kortelės bei 2 mobilių telefonų krovikliai, rado ant sandėlių stogo. Paketus įšovusieji asmenys nustatinėjami.

Pasak Marijampolės pataisos namų pareigūnų, šovę asmenys pridarė žalos ir elektros tinklams, kadangi iššautas paketas kliudė gatvės apšvietimo laidus ir vieną iš jų nutraukė.

Kalinčiam sūnui kvaišalų atnešė tėvas
© KD nuotr.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.