aA
Pirmoji viešai rodoma internete penio implanto operacija pritraukė palyginus nedaug “internautų”. Trečiadienį rodytos operacijos herojus - 50 metų vyras, kuris buvo nufilmuotas 40 minučių trukusios procedūros metu Niujorke.
Procedūros, prieš kurią nublanksta bet kokia terapija gydant rimtus erekcijos sutrikimus, perdavimas internetu pritraukė tik kelis tūkstančius žiūrovų programos pradžioje, informavo svetainės “Healthology.com” atstovas spaudai.

Anksčiau demonstruotas kitų organų operacijas stebėdavo maždaug po 70000 žiūrovų.

Transliacija sutapo su Vyrų sveikatos mėnesiu ir jos tikslas - pagilinti žmonių supratimą apie procedūrą - ją atliekant ligoninėje paprastai reikia praleisti tik 23 valandas.

Apytikriai 30 milijonų JAV vyrų kenčia nuo tam tikros impotencijos formos. Kaip teigė “American Medical Systems”, sukūrusi pirmąjį penio protezą, net ir “Viagra” negali padėti beveik trečdaliui nuo impotencijos amerikiečių.

Išsipučiantis penio protezas yra hidraulinis aparatas, susidedantis iš susitraukiančių cilindrų, dedamų į penį, skysčio rezervuaro ir pompos, dedamų į dubenį. Spaudžiant pompą skystis patenka į cilindrus, taip sukeldamas erekciją.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.