aA
Aviakompanijos "Southwest Airlines" lėktuvo, skridusio į Čikagą, įgula buvo priversta apsukti lėktuvą ir skristi atgal į Kasas City, kuriame netyčia pasiliko užkąsti išėjusios trys seserys.
Trys mergaitės, 8, 9 ir 12 metų, išlipo iš lėktuvo jo trumpo sustojimo Kansas City'je metu, kad galėtų nusipirkti ko nors užkąsti, pasakojo avialinijų kompanijos atstovė.

Vienas oro uosto darbuotojų pastebėjo tris mergaites, kurios keliavo be tėvų, stovinčias prie keleivių registracijos vartų, iš kurių lėktuvas jau buvo pakilęs, ir nedelsiant apie tai pranešė lėktuvo įgulai.

"Nuskridus 241 kilometrą nuo Kasas City įgulai buvo pranešta apie pasilikusias mergaites, kurios skrido į Čikagą, todėl jiems neliko nieko kito kaip tik grižti atgal ir jas paimti," sakė atstovė Whitney Brewer.

Lėktuvas, kuriuo skrido 135 keleiviai, į Čikagą vėlavo valanda.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.