aA
"Jeigu šiandien manęs nepasodins į kalėjimą, rytoj pats atvažiuosiu pasikalbėti su direktoriumi", sakė jis interviu Ispanijos laikraščiui "El Pais", išspausdintame trečiadienį.

V. Gusinskis sakė "nusprendęs ten nusiųsti daugiau kaip šimtą televizorių ir šaldytuvų, kad jie būtų pastatyti kamerose". Be to, ten jau nemokamai atvežama "Media-Most" leidžiamų laikraščių "Segodnia" ir žurnalo "Itogi". Aš padėsiu nusipirkti vaistų ir maisto produktų", žadėjo V. Gusinskis.

Žiniasklaidos magnatas mano, kad atsakomybė už jo areštą tenka Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui.

"Negaliu nurodyti jums savo šaltinių, kad jie po to nenukentėtų. Tačiau sprendimas buvo priimtas beveik viešai, per priėmimą Kremliuje Rusijos nacionalinės šventės proga".

V. Gusinskis papasakojo apie savo santykius su V. Putinu ir apie pastarąjį lemtingą susitikimą, kai V. Putinas buvo ministras pirmininkas. "Rugsėjį per savo ilgą liežuvį jam pasakiau, kad jis niekada netaps prezidentu. Spalį supratau, kad suklydau, ir tai taip pat jam pasakiau. Po to iki sausio mes nesikalbėjome, o per tą laiką jis ėmė laikyti mane savo asmeniniu priešu", sakė V. Gusinskis.

Anot V. Gusinskio, prokuratūra, iškėlusi bylą, ant jo galandanti dantį. "Prokuratūrą papirkinėja Šveicarijos firma "Mabetex". Visi generalinio prokuroro pavaduotojai gyvena "Mabetex" nupirktuose butuose. Mes tai tiriame ir skelbiame. Todėl prokuratūra mūsų neapkenčia", teigė "Media-Most" vadovas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.