aA
Bendrovė "Critical Path" pristatė saugaus žinučių ir duomenų perdavimo paslaugų rinkinį, padėsiantį įmonėms apsaugoti savo informaciją. Jų teigimu, bus įmanoma be jokios rizikos siųsti žinutes, inžinerinius brėžinius, finansinius dokumentus ar sutarčių kopijas internetu.
Dabartinės saugumą užtikrinančios technologijos yra gana sudėtingos paprastiems vartotojams. Skaitmeniniai sertifikatai, duomenų šifravimas ir kiti metodai, siekiant apsaugoti informaciją turi būti kuo paprastesni ir netrikdyti vartotojų, teigia "Critical Path" atstovai.

Būtent tuo ir užsiima "Critical Path" kompanija. Ji siūlo tris naujus interneto pašto paslaugas, paremtas SSL (Secure Sockets Layer) technologija.

"Web Courier" leidžia vartotojams žinutes siųsti saugiai interneto naršykle.

"Virtual Hard Drive" vartotojai gali saugiai pasidėti savo dokumentus, pasiekiamus naršykle viešuose ar privačiuose kataloguose. Vartotojams skirtos 10 MB vietos kaina įskaičiuojama į mėnesinį mokestį.

"Team Workspace" - bylų dalijimosi ir bendradarbiavimo paslauga leidžia tvarkyti, atnaujinti ir kontroliuoti dokumentus bei priėjimą prie jų, taip pat diskusijų grupes.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.