aA
Nuteisęs kalinį dar ilgiau sėdėti už marihuanos laikymą apatiniuose, teisėjas čia pat sutuokė jį su sužadėtine. Česterio apygardos (JAV) teisėja Paula Francisco Ott (Paula Francisko Ot) nuteistajam Marcusui Tianui Washingtonui (Markusui Tianui Vašingtonui) pusmečiu pailgino jam skirtą laisvės atėmimo terminą, o po to paprašė šerifo pavaduotojo nuimti antrankius nuo dešinės jo rankos, kad galima būtų atlikti tuoktuvių ceremoniją.
nuotaka, jaunoji, vestuvės
P.F.Ott kelis kartus klausė 19-metės jaunosios Taliman Douglas (Daglas), ar ji tikrai nori tekėti. T.Douglas, pasipuošusi karoliukais siuvinėta vestuvine suknele, atsakydavo teisėjai „taip“. Vėliau ji pasakojo, kad yra linkusi pakeisti gyvenamąją vietą ir pabėgti nuo „blogų žmonių ir vietų“.

Laukdamas nuosprendžio dėl visai kitokių kaltinimų, 25-metis M.T.Washingtonas buvo sugautas su marihuana Česterio apygardos kalėjime. Jis buvo nuteistas kalėti nuo 4 iki 8 metų už tai, kad 2002 metų liepos mėnesį trenkė vyriškiui per galvą alaus buteliu Feniksvilio bare, o po to dar į jį šovė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.