aA
Pasibaisėję studentėmis, dėvinčiomis trumpas ir aptemptas mokyklines uniformas, Bankoko universiteto vadovai sugalvojo surengti loteriją toms studentėm, kurios rengsis kukliau. Loterijos prizas – auksiniai papuošalai su deimantais.
papuošalai, brangenybės, sidabras
Bankoko universiteto rektorė Suree Buranathanitas (Suri Buranatanitas) sakė, kad kiekvieną mėnesį bus renkamos „tinkamai apsirengusios“ studentės, kurios bus įtrauktos į loterijos dalyvių sąrašą. Laimingoji dorovinga mergina paaiškės mokslo metų pabaigoje.

Tailando studentams privaloma dėvėti baltus marškinius ir juodus sijonus ar kelnes. Dauguma studenčių nepaiso šių reikalavimų ir dėvi aptemptus marškinėlius bei sijonus su ilgais skeltukais.

Rektorė tvirtina, kad tokia apranga yra netinkama ir gali blaškyti vaikinų studentų dėmesį, o be to, noras atrodyti madingai kelia ir kitų pavojų.

Universitetas neiššaukiančiai atrodančioms studentėms padovanos 3 deimantinius pakabukus, kurių kiekvienas vertas nuo 360 iki 500 litų.

Tačiau vietiniam laikraščiui apklausus studentes paaiškėjo, kad joms tokie konkursai – nė motais ir tvirtino, kad jos vaikinų dėmesį blaškys ir toliau.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.