aA
"BMG Music", "Sony Music Entertainment" ir "Warner Records" padavė į teismą svetainę "MP3Board", siekdamos uždrausti jos vartotojams pasiekti nelegalius muzikos įrašus per internetą.
Muzikos pramonės atstovų teigimu, "MP3Board" yra vienas iš didžiausių muzikos piratų, ieškančių nelegalių įrašų, šaltinis. Tai viena iš dažniausiai lankomų MP3 svetainių.

"MP3Board" turi didelę nuorodų kolekciją į tūkstančius įrašų, priklausančių didžiosioms įrašų kompanijoms. Ieškovų teigimu, ši svetainė leidžia vartotojams atsisiųsti autorinėmis teisėmis apsaugotų kūrinių piratines kopijas be jokio mokesčio. "MB3Board" taip pat teikia paieškos, indeksavimo ir nuorodų, į kitus su muzika susijusius puslapius, paslaugas.

Prieš tris savaites BMG ir "Warner" pasiekė susitarimą su kompaniją MP3.com, kuri teikia internautams ginčytiną paslaugą “my.MP3.com”. Ši kompanija taip pat naudoja MP3 technologiją muzikai saugoti ir platinti internetu.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.