aA
Britai, iš pradžių užgaulioję JAV iliuzionistą Davidą Blaine'ą (Deividą Bleiną), gluminę jį apnuogintais užpakaliais ir krūtimis, bandę išmušti jį iš vėžių į dėžę svaidomais kiaušiniais ir teniso kamuoliukais, dabar pradeda abejoti, ar jis apskritai sugebės iki galo užbaigti savo naujausią išbandymą .
David Blaine
David Blaine
© EPA-ELTA
"William Hill" lažybų organizatoriai trečiadienį teigė, kad padaugėjus D.Blaine'o nesėkmę prognozuojančių žmonių, jie turėjo sumažinti šansų, kad šis magas sugebės be maisto išbūti 44 dienas, skirtumą.

Dabar jo galimybių užbaigti savo triuką santykis yra 4/9, nors iš pradžių jis buvo 2/9.

"Visi pinigai, kuriuos gauname, šiuo metu būna statomi už D.Blaine'o nesėkmę", - sakė atstovas spaudai Grahamas Sharpe'as (Grejemas Šarpas).

"Nors jis sugebėjo atlikti visus anksčiau užsibrėžtus triukus, žmonės greičiausiai tikisi, jog bent šis išbandymas jam bus per sunkus, - pridūrė jis. - Jo šansai senka, kaip ir jo jėgos".

30 metų niujorkietis jau 12 dienų badauja organinio stiklo dėžėje, pakabintoje Londone šalia Tauerio tilto. Nuo pat savo pasirodymo pradžios jis sulaukia iš londoniečių ir užgaulių replikų, ir padrąsinimo šūksnių. Antradienį policija sulaikė vyrą, kuris mėgino nupjauti į D.Blaine'o dėžę vandenį tiekiantį vamzdelį.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.