aA
Čilėje viena porelė suimta už tai, kad 8 val. ryto mylėjosi už vieno gatvės kampo. Jie buvo visiškai nuogi ir visai nesistengė nuslėpti, kuo užsiima, teigė liudininkai.

Seksas
Seksas
Besarmatė pora buvo suimta Osome, kai žmonės ėmė skųstis, kad ji per garsiai mylisi.

Laikraščiui "Terra Noticias Populares" policijos pareigūnai teigė iš nepatenkintų gyventojų sulaukę kelis šimtus skambučių.

Policijai sulaikyti įsimylėjėliai aiškino, kad paryčiais išėjus iš vieno baliaus juos taip užvaldęs geismas, kad jie nebegalėjo sulaukti, kol pareis namo.

Po kelių valandų nekantrioji porelė buvo paleista, tačiau ji bus teisiama už nepadorų elgesį viešoje vietoje. Įrodymais šioje byloje galės tapti gatvėje įrengtomis kameromis nufilmuota medžiaga.

"Jie iš tikrųjų nebeištvėrė, kol grįš namo ir galės pasimylėti. Jie visai nesigailėjo taip pasielgę ir teigė, kad seksas buvo puikus!", - sakė vienas policijos atstovas spaudai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.