aA
Po Jonavos rajone Užusalių gyvenvietėje esančio pašto apiplėšimo trečiadienį policijos pareigūnai visoje Kauno apskrityje surengė operaciją "Voratinklis", kurios metu buvo tikrinami automobiliai, tačiau ginkluotą užpuolimą įvykdę nusikaltėliai dar nesulaikyti. Kaip rašo spauda, manoma, kad vienas iš banditų gali būti garsusis Romas Zamolskis.
Jonavos rajono policijos pareigūnai paskelbė automobilio, kurios, kaip įtariama, buvo atvažiavę nusikaltėliai, paiešką. Policija ieško tamsiai mėlynos spalvos "Nissan Sunny", kurio valstybinis numeris JLY 348.

Užusalių paštą kaukėti ir ginkluoti vyriškiai apiplėšė trečiadienio rytą. Iš kasos aparato vagys pagrobė apie 3000 litų. Įvykio metu pašto darbuotojos nenukentėjo, apiplėšimo metu klientų pašte nebuvo.

Liudininkų teigimu, ryte prie pašto privažiavo automobilis "Nissan Sunny", iš kurio išlipo trys kaukėti, pistoletais ir automatu ginkluoti vyrai.

Pamačiusios plėšikus, pašto darbuotojos spėjo užsirakinti duris ir įjungti vietinę signalizaciją, tačiau nusikaltėliai peršovė durų spyną, įsibrovė vidun ir iš kasos pavogė pinigus.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.