aA
Viena mergina, kurios vyras paliko ją dėl jos motinos, sutiko būti pamerge per jų vestuves. Mergina savo 21 metų vyrą aptiko lovoje su savo 44 metų motina praėjus tik 10 dienų nuo 2001 metų lapkritį įvykusių jų tuoktuvių.
Dvidešimtmetė padavė prašymą skyryboms, kurių priežastimi įvardino savo motiną, tačiau vėliau sugebėjo atleisti ją įskaudinusiems meilužiams ir netgi paragino juos susituokti.

"Iš pradžių aš buvau jais pasišlykštėjusi. Tačiau po kiek laiko mano jausmai George`ui išblėso ir aš pamačiau, koks jis yra laimingas su mano mama", - sakė ji žurnalui "Closer".

"Jis niekada neatsiprašė manęs už savo poelgį, bet juk kievienas daro klaidų", - pažymėjo mergina.

Vyriškis praėjusiais metais pasipiršo jos motinai, tačiau Anguso Arbroto mieste esančiuose metrikacijos rūmuose jų vestuvės buvo nutrauktos, nes Škotijos įstatymai draudžia vesti buvusios žmonos motiną, jei buvusi sutuoktinė tebėra gyva.

Priblokšta pora, kuri savo meilės lizdelį susisuko viename furgone, turėjo atšaukti pokylį viešbutyje, į kurį buvo pakviesta 50 svečių.

Įsimylėjėliai planavo susituokti užsienyje, tačiau žurnalas "Closer" jiems surengė inscenizuotą vedybų ceremoniją, kuri teisiškai negalioja. Dvidešimtmetė mergina galiausiai tapo motinos pamerge, kai jaunieji rugsėjo 2 dieną davė abipusius įžadus Arbroto viešbutyje "Cliffburn".

Mergina po to, ką jai teko išgyventi, teigė santuoką vertinanti nevienareikšmiškai, tačiau sakė esanti patenkinta savo neeiline patirtimi.

"Manau, kad tai kvailių užsiėmimas. Galbūt aš praradau vyrą, tačiau dabar turiu tėtį", - sakė ji.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.