aA
Kauno policijos vadovas dėkoja kauniečiams, padėjusiems policijai išlaikyti, pasak jo, “profesinį egzaminą”, kuomet dvi paras krepšinio sirgaliai audringai šventė Lietuvos krepšininkų iškovotą pergalę Švedijoje.
Pasibaigus Europos vyrų krepšinio čempionatui kauniečiai šventė miesto gatvėse
Pasibaigus Europos vyrų krepšinio čempionatui kauniečiai šventė miesto gatvėse
© ELTA
Pasak Kauno miesto vyriausiojo policijos komisariato pranešimo, pareigūnams teko nelengva užduotis šiomis dienomis užtikrinti viešąją tvarką, saugant Kauną, piliečių turtą bei sveikatą nuo pernelyg įsilinksminusių sirgalių.

“Mums visada labai svarbi jūsų parama ir supratimas. Džiaugiuosi, kad ne agresija ir noras naikinti, o nuoširdus džiaugsmas dėl Lietuvai tekusios garbės lydėjo krepšinio gerbėjų siautulį,” – sakoma vyriausiojo komisaro Algirdo Kaminsko kreipimesi.

Pasak jo, policija tik drauge su pačiais kauniečiais gali pasiekti, kad Kaunas būtų geriausias ir saugiausias šalies miestas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.