Šeštadienį „Žvaigždžių duetuose“ Kastytis Barisas ir Vaida Genytė atliks uždegančią dainą „All That Jazz“ iš miuziklo „Čikaga“. Netikėtam vaidmeniui pasiryžusi Vaida ne tik pirmą kartą gyvenime pasirodys juodos spalvos plaukų peruku, bet ir apsivilks rekordiškai trumpą suknelę, kuri buvo gerokai aukščiau kelių, rašoma LNK pranešime žiniasklaidai.

„Jeigu linijos leidžia, kodėl gi ne?“ , - juokėsi Vaida, prisipažinusi, kad pastaruoju metu ji pastebimai sulieknėjo. Nuo „Žvaigždžių duetų“ starto Vaida atsikratė penkių kilogramų.

„Jokių dietų. Vis per darbus, Koncertai, laida televizijoje, šeima ir dar „Žvaigždžių duetai“, reikalaujantys ypatingo dėmesio. Kartais, skubėdama iš vieno taško į kitą, prisimenu, kad egzistuoja toks dalykas kaip maistas. O alkio jau nebejaučiu“, - prisipažino atlikėja.

Gal todėl pasiryžti apsirengti tokią trumpą suknelę naujam vaidmeniui nebuvo sunku. „Gyvenime taip nevaikštau. O scenoje galiu būti visokia. Tokia, kokios reikalauja vaidmuo. Dabar leidžiu sau būti kitokia, žaidžiu scenoje“, - sakė Vaida Genytė.

KLUBAS.lt fotogalerijoje - šią savaitę atsiskleidęs Vaidos Genytės seksualumas.