aA
Pirmadienio rytą Kėdainiuose esančioje Respublikos gatvėje daugiabučio namo laiptinėje nužudytas 25 metų A.B. Vyriškis buvo nužudytas apie pusę šešių valandų ryto, kai ėjo į darbą.
Laiptinė
Laiptinė
A.B. dirbo bendrovėje "Kemira-Lifosa" pagalbiniu darbininku. Pasak prokuratūros, manoma, jog žudikai tykojo ankstų rytą į darbą einančio vyriškio.

Antrame aukšte gyvenęs vyras nužudytas prie laiptinės išėjimo durų. Manoma, kad jam kol kas nenustatytu daiktu žudikai trenkė per galvą.

Į laiptinę išgirdusi triukšmą išėjo A.B. žmona. Išvydusi gulintį vyrą, moteris iškvietė medikus, tačiau jie niekuo padėti jau nebegalėjo - vyras buvo miręs. Netrukus į laiptinę išėję kaimynai teigė neva matę iš namo išbėgančius du vyrus.

Į žmogžudystės vietą buvo iškviestas ir kinologas su tarnybiniu šunimi. Rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.