aA
Vienas 75 metų vyras iš Finikso savo namo kieme beveik šešerius metus saugojo mirusios žmonos kūną, manydamas, kad kada nors ją bus galima prikelti. Policija Marcios Lynn Rowlette (Marsijos Lin Rouletės) kūną aptiko sename šaldytuve. Gavusi Edwino Rowlette`o (Edvino Rouleto) dukters pranešimą policija jo namuose taip pat išvydo kelias dešimtis kačių, išmatų ir šlapimo.
Be to, šio vyro kiemas buvo užverstas šiukšlėmis ir užgriozdintas senais baldais, metalo laužu bei izoliacinėmis medžiagomis. Moters kūną policininkai rado suvyniotą į izoliaciją ir apdėtą sausu ledu.

E.Rowlette`as jį laikė kartu su dešimt pastipusių kačių, kurias jis teigė naudojęs tyrimams.

Vyras buvo sulaikytas, apkaltinus jį nusikaltimais prieš mirusįjį. Šios bylos tyrėjai bando nustatyti, ar jis teisėtai pasiėmė savo žmonos kūną iš laidojimų namų, kai ji mirė 1997 metų gruodį. Taip pat tikrinama, ar jis pateikė reikiamus dokumentus.

E.Rowlette`as policijai sakė, kad mirusios sutuoktinės kūną laikė užšaldęs, nes tikėjosi, kad vieną dieną mokslininkai galės jį atgaivinti.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.