aA
Savaitgalį uostamiestyje užpultas taksi vairuotojas. Vyriškis gydomas ligoninėje. Incidentas įvyko sekmadienį, apie 6 valandą 20 minučių, Rasos ir Klemiškės gatvių sankryžoje.
Taksi
Taksi
Jį 27 metų klaipėdiečio A.B. vairuojamame individualios įmonės taksi automobilyje "Mercedes Benz 200 D" sukėlė du neblaivūs vyriškiai.

Policijos duomenimis, kilus konfliktui, taksi keleiviai vairuotoją sužalojo peiliu. Jis dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas ligoninę. Netrukus po įvykio buvo sulaikytas vienas 24 metų įtariamasis. Po apklausos jis paleistas, įvykio aplinkybės aiškinamos.

Beje, neseniai policijai pranešta ir apie dar vieną taksi automobilio vairuotojo užpuolimą, kuris uostamiestyje įvykdytas praėjusį pirmadienį. Individualios įmonės savininkas pranešė, jog tądien, apie 19 valandą, 20- 23 metų mergina, įsėdusi į vieną taksi automobilį, paprašė nuvežama iki Upelio gatvėje esančių garažų kooperatyvo.

Vairuotojui sustojus nurodytoje vietoje, prie jo priėjo du nepažįstami vyriškiai ir užpuolė. Sumušę taksistą užpuolikai įgrūdo į mašinos bagažinę ir nuvežė į Kairių mišką, kur dar kartą sumušė. Tada atėmė automobilį "Audi 100" ir pasišalino. Užpuolikai kol kas nenustatyti, žala tikslinama.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.