aA
Į nuotykius linkusioms moterims, ieškančioms naujų flirto formų, šį tą nepaprasto pasiūlė Niujorko Sekso muziejus – apsilankykite restorane, užsukite į tualetą, nusiaukite kelnaites ir padėkite jas į savo partnerio lėkštelę. Tai buvo vienas iš įdomesnių flirto pasiūlymų, išgirstų pirmoje praktinio sekso pamokoje, pavadintoje „Meilė Tau: Moterų seksualinė savigarba“. Sekso muziejuje surengtoje pamokoje dalyvavo 12 moterų ir vienas vyras.
Maunasi kelnaites
Maunasi kelnaites
Nors Niujorkui prisegta pasileidėlių miesto etiketė, už kurią reikia dėkoti serialui „Seksas ir miestas“, kai kurios Niujorko gyventojos skundžiasi, kad sunkiai atranda laiko netgi aistringiems apsikabinimams.

Kai kurie sekso pamokoje nuskambėję pasiūlymai buvo ganėtinai senamadiški – pavyzdžiui, moters orumas yra jos seksualinio pasitikėjimo savimi požymis – tačiau dauguma pasiūlymų buvo ganėtinai gašlūs.

Moterys ir vyras buvo mokomi pilvo pratimų – kad jų pilvukai išlaikytų gerą formą ir oralinio sekso metu jie galėtų pažiūrėti į partnerio akis.

Pamokėlėje niujorkietės paprašė išmokyti jų naujų sekso įmantrybių ir pareiškė, kad jos pasiryžusios perimti iniciatyvą į savo rankas.

Muziejaus sekso reikmenų parduotuvėje susirinkę „mokiniai“ savo klausimus mokytojai uždavinėjo užrašydami juos lapeliuose. Tarp jų pasitaikė klausimas: „Kaip susigrąžinti potraukį seksui, jei iš jo liko vien tik aistros trūkumas?“

Pamokos vedėja Ducky Doolittle, kadaise šokusi striptizą, o dabar mokanti moteris patirti fizinį malonumą, atsakė: „Ieškokite naujų flirto su ilgalaikiu gyvenimo draugu būdų“.

„Aš primygtinai rekomenduoju apsilankyti restorane ir kuomet užsisakysite savo patiekalus, užsukite į tualetą, nusiaukite kelnaites ir tada padėkite jas ant partnerio lėkštelės. Tai sukurs laukimo atmosferą ir sukels daug seksualių emocijų“.

Toks patarimas susilaukė džiaugsmingos reakcijos, o viena iš mokinių paklausė: „O ar galima taip daryti per pirmą pasimatymą?“

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.