aA
Vidurnaktį Kaune, Palemone, Stoties gatvėje neblaivus kariškis paleido šūvių salvę į buto duris, o vėliau jame užsidarė bei grasino nušauti įkaite laikomą merginą. Ji iš buto ištrūko, kai visiškai girtas karštakošis užmigo, skelbia kaunodiena.lt. Pirminiais duomenimis, Rukloje dirbantis 33 metų amžiaus kariškis Mindaugas M. prieš vidurnaktį užsuko į butą, kuriame gyvena jo buvusi draugė.
Kaune neblaivus kariškis sukėlė įkaitų dramą
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)

Tuo metu be jos bute dar buvo viena mergina bei du vaikinai. Nekviesto svečio kompanija į vidų neįsileido, todėl jis iš pistoleto į buto duris paleido šūvius.

Durys kulkų krušą atlaikė, tačiau įsikarščiavęs vyriškis išėjo į lauką ir įsirioglinęs į pirmajame aukšte esančio buto balkoną išdaužė stiklą ir pateko į vidų. Jo buvusi draugė ir du vaikinai pro duris paspruko į lauką, tačiau viena mergina liko viduje. Pasprukę žmonės skambino užpuolikui ir maldavo merginą paleisti, tačiau Mindaugas M. perspėjo, kad jei į vidų bandys patekti policija, jis nušaus įkaitę ir nusišaus pats.

Girtas kaip pėdas užpuolikas užmigo, o tuo pasinaudojusi įkaitė apie 1.40 val. pro balkoną pabėgo į lauką. Tuo pačiu keliu į butą patekę policininkai sulaikė nusikaltėlį ir jį uždarė į areštinę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.