aA
Jungtinėse Amerikos Valstijose gedinti šeima padavė į teismą laidojimo biurą, kai mirusios jų senelės smegenys buvo atsiųstos šeimai krepšyje kartu su asmeniniais moters daiktais po jos mirties, praneša „Sky News Online“.
Mirusios močiutės smegenys buvo atsiųstos krepšyje jos šeimai
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)

Šeima atrado močiutės smegenis, kai „bjaurus kvapas“ pradėjo sklisti iš krepšio, kurį jiems atsiuntė „DeVargas“ laidojimo namai ir krematoriumas, esantis Espanola slėnyje, Naujojoje Meksikoje, praneša žurnalas „Albuquerque Journal“.

Krepšys buvo visą naktį paliktas vieno iš šeimos narių sunkvežimyje. Atidarę jį, šeimos nariai rado asmeninius daiktus ir maišelį su užrašu „smegenys“, teigiama teisme.

Albukerkės advokatas Richardas Valle sakė: „Mylimo žmogaus smegenys niekada neturėtų būti kartu su jų daiktais.“

Vėliau moters smegenys buvo palaidotos kartu su jos kūnu.

Laidojimo namų savininkas Johnny DeVargasas tvirtino, kad tai nėra jo bendrovės kaltė, nurodydamas kitus laidojimo namus kaimyninėje Jutos valstijoje.

Jis pasakojo žurnalui: „Galiu pasakyti tik tiek, kad „DeVargas“ nepadarė visiškai nieko blogo ir mes gerai rūpinomės šeima. Šeima buvo labai rūpinamasi ir jie buvo labai patenkinti mūsų suteiktomis paslaugomis.“

Moteris, kuri teismo proceso metu buvo įvardyta tik inicialais, rugsėjo mėn. žuvo automobilio avarijos metu Jutoje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.