aA
Tauragės rajono savivaldybės meras Robertą Piečią politiniai oponentai apskundė Seimo Antikorupcijos komisijai - esą jis būdamas neblaivus vairavo ir apdaužė tarnybinį automobilį.
Robertas Piečia (soumperija.lt nuotrauka)
Robertas Piečia (soumperija.lt nuotrauka)

R.Piečia patvirtino, kad tarnybinė mašina buvo apgadinta ir ją teko taisyti, tačiau sakė, kad autoįvykio metu ją vairavo ne jis pats, o vairuotojas. Liberalų ir centro sąjungai atstovaujančio mero nuomone, jį įskundė politiniai oponentai, pranešė TV3 "Žinios".

"Automobilis buvo apgadintas gruodžio 18 dieną, aš net neatsimenu šito tikslaus termino, bet jau praėjo beveik 3 savaitės ir tikrai to nebuvo", - sakė R.Piečia.

Tačiau Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininkas Kęstas Komskis dėl galimo mero neblaivumo vairuojant automobilį žada kreiptis į generalinį policijos komisarą.

"Kreipėsi, kad meras važinėjasi pagėręs ir konkrečiai nurodė datą - būtent gruodžio 17 dieną, kada buvo pagėręs ir kada buvo sudaužyta mašina", - sakė K.Komskis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.