aA
Penktadienį Trakų rajone per sunkvežimio ir autobusiuko susidūrimą sužeisti aštuoni autobuso keleiviai, trys iš jų paguldyti į ligoninę. Nelaimė įvyko mikroautobuso vairuotojui atliekant lenkimo manevrą.
Trakų r. per autobusiuko ir sunkvežimio susidūrimą sužeisti 8 žmonės
© K.Šatūno nuotr.

Kaip praneša Policijos departamentas, apie 14 val., kelio Vilnius-Prienai-Marijampolė 34-ame kilometre, keleivinis mikroautobusas „Mersedes Benz“, vairuojamas 54-erių V.D., išvažiavo į priešingą eismo juostą lenkdamas ta pačia kryptimi važiuojantį ir sukantį į kairę sunkvežimį „Volvo FH 12” su puspriekabe „Schmitz SKO24“, vairuojamą 47-erių R.Ch. bei į jį atsitrenkė.

Po susidūrimo mikroautobusas nuvažiavo į griovį ir apvirto. Eismo įvykio metu sužaloti mikroautobuso keleiviai, iš kurių trys paguldyti į ligoninę, kiti, suteikus pagalbą, paleisti gydytis namo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.